Web Analytics Made Easy - Statcounter

فصل جدید رقابت‌های باشگاهی والیبال در قاره سبز در حالی آغاز شد که والیبال ایران با داشتن 26 بازیکن در تیم‌های اروپایی رکورد جدیدی را ثبت کرد.

به گزارش برنا و به نقل از روابط عمومی فدراسیون والیبال، شاید کلمه لژیونر تا چند سال قبل فقط به فوتبالیست‌هایی خلاصه می‌شد که به لیگ‌های اروپایی و یا کشورهای عربی ترانسفر می‌شدند و برای باشگاه‌ های خارجی بازی می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما شاید کسی فکرش را نمی‌کرد در سال پایانی قرن چهاردهم به جایی برسیم که حتی برای رسیدن به یک عدد برای اعلام تعداد دقیق لژیونرهای ایران در رشته‌هایی به جز فوتبال کار سختی داشته باشیم. اتفاقی که امروز برای والیبال پس از درخشش چشمگیر در عرصه آسیایی و جهانی رخ داده است و اینک تعداد قابل توجهی از بازیکنان ایرانی در تیم‌های خارجی توپ می‌زنند.

ماجرا از جایی شنیدنی‌تر می‌شود که نام دختران ایرانی نیز به لیست لژیونرهای رشته والیبال وارد می‌شود. دخترانی که با شرط حجاب در لیگ‌های سطح اول اروپا پا به زمین می‌گذارند. زینب گیوه و مائده برهانی به نوعی به عنوان اولین دختران لژیونر والیبال ایران به لیگ‌های بلغارستان و ترکیه پیوستند تا قدرت و توانایی دختران ایرانی را به رخ دنیا بکشند.

حضور والیبال ایران در مسابقات جهانی و قاره‌ای و قرار گرقتن روی سکو به عنوان فاکتوری مهم موجبات بیشتر دیده شدن بازیکنان را فراهم می‌کند. ستاره‌هایی که در ترکیب تیم‌های ملی هنرنمایی می‌کنند هرگز از نگاه تیزبین تیم‌ها و کارشناسان بین‌المللی دور نمی‌مانند و به سرعت با پیشنهادات جذاب راهی کشورهای خارجی می‌شوند.

اما در این میان نمی‌توان از دیپلماسی ورزشی نیز چشم‌پوشی کرد. فدراسیون والیبال در سال‌های اخیر با کسب کرسی‌های بین‌المللی در کمیسیون‌های فدراسیون جهانی و کنفدراسیون آسیا و با رایزنی‌های متعدد جاده والیبال ایران را به آن سوی مرزها هموار کرده است. نگاه کلان و استراتژیک مدیریت فدراسیون والیبال بر حمایت از بازیکنان باعث شد که رشد والیبالیست‌های ایران در داخل کشور یا تیم ملی محدود نشود و با بازی در لیگ‌های معتبر اروپایی به رشد و توسعه والیبال ایران هر روز کمک بیشتر شود.

با نگاهی به فهرست لژیونرهای والیبال نکته‌ای که بیشتر به چشم می‌آید آن است که در چند سال گذشته اطلاق عنوان لژیونر بیشتر متمرکز بر ستاره‌هایی همچون سعید معروف، سیدمحمد موسوی، امیر غفور، فرهاد قائمی، میلاد عبادی‌پور، مجتبی میرزاجانپور و… بود، اما امروز بسیاری از بازیکنان ایرانی شانس حضور در لیگ‌های خارجی را دارند.

در حال حاضر 6 والیبالیست دختر ایرانی در لیگ‌های پرتغال، اسپانیا، اسلوونی و ترکیه توپ می‌زنند که پرتغال از حضور این دختران بیشترین سهم را داراست.

مهتاب رحمانی و مونا دریس محمودی در باشگاه بواویستا پرتغال، نگین شیرتری در داس آویس پرتغال، مینا روستا در باشگاه اکستریمادورا باداجز اسپانیا، سودابه باقرپور گوریسای اسلوونی و مائده برهانی در باشگاه نمونه گنچلیک ترکیه؛ دخترانی هستند که چهره والیبال زنان را بین‌المللی کرده‌اند.

در بخش مردان نیز در حال حاضر 20 ایرانی در لیگ‌های خارجی فعالیت دارند که باز هم پرتغال و البته ترکیه مقصد مورد علاقه والیبالیست‌های ایرانی بوده‌اند. از جمله ایرانی‌های شاغل در لیگ‌های خارجی می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

جواد کریمی – گرین یارد ماسیک – بلژیک
علی شهبازی – اکستریمادورا باداجز – اسپانیا
میثم صالحی – اولشتین – لهستان
میلاد عبادی‌پور – اسکرا بلخاتوف – لهستان
علیرضا ابلوچ – میلاس – ترکیه
امیرحسین خانی – آلتکما – ترکیه
سیدمحمد موسوی – فنرباغچه – ترکیه
عظیم صالح‌زاده – اکستریمادورا باداجز – اسپانیا
علی فضلی – رایسیون لویمو – فنلاند
طیب عینی – رایسیون لویمو – فنلاند
مرتضی شریفی – اسپورت توتو – ترکیه
امیرحسین توخته – اس پی دی رادنیچکی – صربستان
پندار مومنی – تاکوو – صربستان
احسان احمدی – باشگاه ورزشی داسکالداس – پرتغال
محمدرضا بیک – باشگاه ورزشی داسکالداس – پرتغال
امیرعباس مرادی – اسپورتینگ کلاب – پرتغال
بهزاد کهنمونی – نیکسار بلدیه – ترکیه
آرمان کریمی – لیوبلیانا والی – اسلوونی
آکو کریمی – لیوبلیانا والی – اسلوونی
علی طبری – اکستریمادورا باداجز – اسپانیا

اسامی ذکر شده ایرانی‌های شاغل در لیگ‌های اروپایی هستند که ای تی سی آن‌ها تا به امروز در فدراسیون جهانی والیبال ثبت شده و امکان اضافه شدن بازیکنان دیگری به این لیست در روز های آینده وجود دارد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا روابط عمومی کشورهای عربی بازی ایران فوتبال والیبال حجاب زمین زینب بلغارستان ترکیه آسیا جاده رشد تیم ملی رشد و توسعه پرتغال زنان مردان لژیونرهای والیبال والیبال ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۳۸۲۸۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تراژدی جدید برای پناهندگان در نزدیکی جزایر قناری اسپانیا

رسانه‌های غربی از واژگونی یک قایق حامل پناهجویان دیگر در نزدیکی جزایر قناری و مفقود شدن تعدار زیادی از آن‌ها خبر دادند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "تاگس آنسایگر"، یک قایق حامل مهاجران در نزدیکی جزایر قناری اسپانیا واژگون شد و ده ها نفر ناپدید شدند.

پس از واژگونی این قایق حامل مهاجران در حدود 100 کیلومتری جنوب جزیره قناری ال هیرو در اقیانوس اطلس، نیروهای امداد روز دوشنبه عملیات برای یافتن حدود 50 پناهجوی مفقودی را آغاز کردند. سرویس امداد دریایی اسپانیا اعلام کرد که یکی از هلیکوپترهای آن 9 نفر را که به قایق واژگون شده چسبیده بودند، سوار کرد.

خبرگزاری دولتی افه گزارش داد که پس از انتقال آنها به ال هیرو، نجات‌یافته‌ها گزارش دادند که قایق چوبی 9 روز پیش با حدود 60 سرنشین به راه افتاده است وروز شنبه مشکلاتی برای آن پیش آمده است.

سازمان امداد و نجات دریایی نتوانست بگوید چند نفر در قایق بودند. گارد مدنی در سانتا کروز د تنریف، پایتخت جزیره قناری تنریف نیز نتوانست اطلاعات بیشتری در مورد این حادثه ارائه دهد.

افه گزارش داد که این مهاجران از کشورهای جنوب صحرا آمده بودند. این مسئله که سفر آنها از طریق دریا دقیقاً از کجا شروع شد ناشناخته بود.

ده ها هزار نفر از مردم جنوب صحرا که از فقر، درگیری و بی ثباتی در غرب آفریقا فرار می کنند، هر ساله سعی می کنند با قایق خود را به اسپانیا برسانند. به گفته وزارت کشور، 16 هزار و 621 مهاجر از اول ژانویه تا 15 آوریل امسال با قایق وارد اسپانیا شده اند. در مدت مشابه سال گذشته تعداد این مهاجران 11681 مورد بوده است.

پناهندگان در حالی در جریان پناهندگی به کشورهای اروپایی با جان خود بازی می کنند که اتحادیه اروپا تلاش می‌کند در آستانه انتخابات در این منطقه طرح اصلاحات قواعد پناهندگی برای تشدید سختگیری‌ها علیه پناهجویان را از تصویب پارلمان بگذراند و به این ترتیب رای شهروندان را جلب کند.

در طرح اصلاح سیستم پناهندگی اتحادیه اروپا که به زودی در بروکسل به رای گذاشته خواهد شد، پارلمان اتحادیه اروپا، کشورهای عضو و کمیسیون توافق کردند که رویکرد خود را در قبال مهاجران غیرقانونی تشدید کنند.

در این طرح از جمله، رویه‌های سریعتر در مرزهای خارجی اتحادیه اروپا برای اطمینان از اخراج مهاجران بدون چشم‌انداز در نظر گرفته شده است. به گفته کارشناسان، با این حال، بعید است که این اصلاحات تا زمان برگزاری انتخابات اروپا در اوایل ماه ژوئن هیچ تاثیری داشته باشد.

بر این اساس در صورت افزایش شدید مهاجرت، مقررات بحران این امکان را برای افراد فراهم می‌کند که برای مدت طولانی‌تری در مراکز پناهندگی در مرزهای خارجی تحت شرایط زندان مانند نگهداری شوند.

بیش از 6 هزار پناهنده در سال 2023 در مسیر دریایی به اسپانیا جان باختند100 هزار ارمنی از قره‌باغ به ارمنستان پناهنده شدند

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیشنهاد‌هایی از انگلیس، اسپانیا و ایتالیا برای سردار آزمون
  • قول کمیته پارالمپیک جهت اعزام والیبال نشسته به تورنمنت خارجی
  • بزرگ‌ترین انتقال تاریخ والیبال ایران!
  • بزرگ‌ترین انتقال تاریخ والیبال ایران | این پسر لژیونر شد + تصاویر
  • اختصاصی: بزرگ‌ترین انتقال تاریخ والیبال ایران!
  • کنایه گوتی به بارسلونا؛ لیگ قهرمانان اروپا بدون رئال مادرید کسل‌کننده‌ می‌شود!
  • تست فنی ۲۵ بازیکن مطرح برای بازی در لیگ کره جنوبی
  • اتفاقی تلخ برای والیبال ایران
  • پهپاد کشاورزی ایرانی مورد توجه بازدیدکنندگان خارجی ایران اکسپو
  • تراژدی جدید برای پناهندگان در نزدیکی جزایر قناری اسپانیا